Hernando Xarcuter
Carrer Balmes, 296
08006 Barcelona
Telèfon 93 200 39 48
hernandoxarcuter@hernandoxarcuter.cat
Registri's


Dades de registre

Nom i cognoms


Adreça


Població


Codi postal


NIF


Telèfon


E-mail


Contrasenya
(entre 6 i 10 caracters)

Repeteixi contrasenya


D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades facilitades a través d'aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de RAMON HERNANDO MARTINEZ, amb la finalitat de la utilització dels recursos de la Web i per a poder registrar-se com a usuari.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C/ BALMES 296 08006 BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix, i d’acord amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de RAMON HERNANDO MARTINEZ.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de RAMON HERNANDO MARTINEZ.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: hernandoxarcuter@hernandoxarcuter.cat.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.